Story van Friya

Friya is een nieuwe speler in de wereld van tafelkleden. Onze merknaam staat voor de vrijheid en de diversiteit van onze producten. Wij zijn op zoek naar unieke tafelkleden geïnspireerd op verschillende culturen en landen, van verschillende merken, zodat we een unieke aanbieding kunnen doen voor mensen die op zoek zijn naar iets speciaals. Of u nu op zoek bent naar een traditioneel Frans tafelkleed, een modern ontwerp of unieke technieken zoals hand block printing, wij zijn vastbesloten om uw perfecte tafelkleed te vinden.

Onze tafelkleden zijn gemaakt van 100% katoen, een natuurlijk en duurzaam materiaal. Katoen is een van de beste materialen voor tafelkleden omdat het ademend is, absorbeert vocht en gemakkelijk te wassen is. Hierdoor zijn onze tafelkleden gemakkelijk te onderhouden.

Met onze tafelkleden kunt u eenvoudig thuis dineren een extra gevoel geven. Of u nu een gezellige maaltijd met vrienden of familie heeft of alleen een gewone weekdag, onze tafelkleden zorgen voor een unieke sfeer en maken uw maaltijd nog specialer. We zijn trots op onze producten en hopen dat u ze zult waarderen.

Onze tafelkleden zijn beschikbaar in verschillende maten en ontwerpen, dus er is altijd een kleed dat perfect past bij uw stijl. Als uw favoriete kleed uitverkocht is, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen ons best doen om u te helpen.

Laat Friya uw thuis een unieke uitstraling geven en geniet van een prachtige maaltijd met uw dierbaren.

Heb je nog vragen over ons product? Neem contact op met het onderstaande formulier.

Contactformulier